Route beschrijving

Naar Parkeergarage Paardenveld in het centrum van Utrecht


Klik hier voor een grotere kaart-weergave

Route-beschrijvingen vanaf diverse steden naar Parkeergarage Paardenveld.

  • Vanaf Amsterdam
  • 's-Hertogenbosch
  • Hilversum
  • Amersfoort
  • Arnhem
  • 's-Gravenhage, Rotterdam
A2 Amsterdam, richting Utrecht, Afslag 7 richting Centrum over de Vleutenseweg, onder de Daalsetunnel door, rechtdoor de Nieuwekade op. Over de verkeersdrempel de 30 km zone in (Wijk-C). Links van u ziet u de gracht en de 1e rechts is de Kroonstraat, 200 meter aan de rechterkant vind u de ingang v/d garage.
Vanaf de Daalsetunnel wordt de parkeergarage aangegeven.
A2 's-Hertogenbosch richting Utrecht, Afslag 7 richting Centrum over de Vleutenseweg, onder de Daalsetunnel door, rechtdoor de Nieuwekade op. Over de verkeersdrempel de 30 km zone in (Wijk-C). Links van u ziet u de gracht en de 1e rechts is de Kroonstraat, 200 meter aan de rechterkant vind u de ingangen v/d garage.
Vanaf de daalsetunnel wordt de parkeergarage aangegeven.
A27 Hilversum richting Utrecht, Afslag 30 (veemarkt) richting Centrum over de Biltse Rading Bij de rotonde rechtdoor over de Kardinaal de Jongweg tot aan het einde(Salvador Alexander plein). Hier links aanhouden de Talmalaan op. Deze tot aan stoplichten volgen en dan rechtsaf de Draaiweg op, die overgaat in de D.V. Mollemstraat. Bij de stoplichten linksaf de Oudenoord op, rechtdoor de Monicabrug over, dan riidt u in de Jacobstraat. de 1e weg rechts de Waterstraat in die, als u rechts aanhoudt, overgaat in de Kroonstraat.
Vanaf de Oudenoord wordt de parkeergarage aangegeven.
A 28 Amersfoort richting Utrecht, Bij Knooppunt Rijnsweerd richting Hilversum A27, Afslag 30 (veemarkt) richting Centrum over de Biltse Rading. Bij de rotonde rechtdoor over de Kardinaal de Jongweg tot aan het einde (Salvador Alexander plein). Hier links aan houden de Talmalaan op. Deze tot aan stoplichten volgen en dan rechtsaf de Draaiweg op, die overgaat in de D.V. Mollemstraat. Bij de stoplichten linksaf de Oudenoord op, rechtdoor de Monicabrug over, dan riidt u in de Jacobstraat. de 1e weg rechts de Waterstraat in die, als u rechts aanhoudt, overgaat in de Kroonstraat.
Vanaf de Oudenoord wordt de parkeergarage aangegeven.
A 12 Arnhem richting Utrecht, Bij Knooppunt Lunetten richting Hilversum A 27, Afslag 30 (veemarkt) richting Centrum over de Biltse Rading. Bij de rotonde rechtdoor over de Kardinaal de Jongweg tot aan het einde (Salvador Alexander plein). Hier links aan houden de Talmalaan op. Deze tot aan stoplichten volgen en dan rechtsaf de Draaiweg op, die overgaat in de D.V. Mollemstraat. Bij de stoplichten linksaf de Oudenoord op, rechtdoor de Monicabrug over, dan riidt u in de Jacobstraat. de 1e weg rechts de Waterstraat in die, als u rechts aanhoudt, overgaat in de Kroonstraat.
Vanaf de Oudenoord wordt de parkeergarage aangegeven.
A12 Den Haag richting Utrecht, Bij Knooppunt Ouderijn richting Amsterdam A2 Afslag 8 (centrum) richting centrum over de D.S. Martin LutherKinglaan. Bij het 24 Oktoberplein rechtdoor, dit is de weg der Verenigde Naties, de weg der Verenigde Naties volgen deze gaat over in de Graadt V Roggenweg. Bij het Westplein rechtdoor, rechts aanhouden en onder de Daalsetunnel door rechtdoor de Nieuwekade op. Over de verkeersdrempel de 30 km zone in (Wijk-C). Links van u ziet u de gracht en de 1e rechts is de Kroonstraat, 200 meter aan de rechterkant vind u de ingangen v/d garage.
Vanaf de Daalsetunnel wordt de parkeergarage aangegeven.